Dos detinguts per una nova violació en grup a una menor de 17 anys a Manresa

Aquest dimarts van detenir dues persones més acusades d'una altra violació a la capital del Bages

RedaccióActualitzat

Dos homes, de 19 i 22 anys, han estat detinguts a Manresa per una nova violació a una menor de 17 anys a la capital del Bages. Els fets haurien passat el 17 de novembre. Una noia menor d'edat va denunciar que dos homes havien abusat d'ella a l'interior d'un vehicle. A tots dos els acusen d'un delicte d'abús sexual.

Els Mossos d'Esquadra han informat que dilluns van detenir un dels presumptes agressors i aquest dimarts un altre. Hi hauria una tercera persona implicada que hauria participat en els fets i que encara no ha estat identificada.

Els detinguts, que no tenen antecedents, han passat aquest dijous a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs. En les pròximes hores el magistrat decretarà si hi ha o no presó per a ells.

 


Segon cas en un mes d'una presumpta violació a Manresa

Aquest dimarts van detenir dues persones més acusades d'una altra violació a Manresa. Els Mossos van detenir dos homes de 29 i 36 anys, acusats d'un delicte contra la llibertat sexual. Els fets van passar dilluns al vespre, quan una noia, que hauria patit una agressió sexual, va saltar per una finestra d'un primer pis d'un edifici del carrer Hospital per intentar fugir de l'agressor.

 

ARXIVAT A:
Agressió sexualViolència masclista
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut