Investiguen la desaparició de dos homes després d'una festa privada en una finca rural de Tortosa
Investiguen la desaparició de dos homes després d'una festa privada en una finca rural de Tortosa (3Cat)

Dos desapareguts, un d'ells amb 30.000 euros a sobre, després d'una festa privada a Tortosa

Els Mossos d'Esquadra han passat el cas a la Unitat d'Investigació Bàsica després que la recerca no ha donat resultats

Enllaç a altres textos de l'autor imgauto48

Fàtima Llambrich

Periodista de TV3. Crònica judicial i policial

@fatimallambrich

Una festa privada. En una finca de Tortosa. Divendres Sant. Diversos convidats. Una desena. Homes. La trobada dura més d'un dia. Un dels invitats se'n va a peu. Els testimonis situen la seua marxa, dissabte. No torna. Desapareix. El propietari del mas també se'n va. I desapareix.

Als que ja no són on se'ls espera tenen 45 i 65 anys. Són adults. Poden marxar i no tornar. Per decisió pròpia, poden fer-ho sense que n'hagin de donar explicacions ni l'administració n'hagi de dir res. 
 

Dues denúncies per desaparició

Però hi ha denúncia. Una de diumenge. I una segona la posen dilluns. Perquè algú va creure que sí que havien de tornar, que potser els havia passat alguna cosa. Un home denuncia als Mossos d'Esquadra que el seu amic va marxar a peu de la festa, quan ja l'havien acabat. Que sí que potser no estava serè del tot, que havien begut, però que no pot contactar amb ell i això no entra dins de la seva normalitat. 

La parella del propietari de la finca, una dona, dilluns també va presentar denúncia. Que no sabia on era l'home. Que havia marxat a peu. 
 

Un dels desapareguts duia 30.000 euros a sobre

Els Mossos d'Esquadra van activar la recerca per la zona. Amb els bombers i la Policia Local. Van fer les pertinents comprovacions a hospitals, centres mèdics, bases de dades policials ... Res. I davant del no-res, el cas ha passat a la Unitat d'Investigació de Tortosa. 

El propietari de la finca se n'havia anat amb 30.000 euros a la butxaca, segons manifesta la dona a la denúncia. Els havia agafat de casa. Almenys un d'ells té antecedents per salut pública, per delicte de tràfic de drogues.

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut