dolors-sabater-(cup):-"estem-davant-d'una-pèrdua-de-democràcia-en-el-sistema-judicial-policial-polític-econòmic-i-mediàtic"
Obrir vídeo
Tot es mou

Dolors Sabater (CUP): "Estem davant d'una pèrdua de democràcia en el sistema judicial, policial, polític, econòmic i mediàtic"

La Guàrdia Civil vincula els CDR a l'entorn de la CUP i n'investiga els orígens. Hem parlat amb la diputada de la CUP - Un Nou Cicle per Guanyar, i membre de la mesa del Parlament, Dolors Sabater, per saber què pensa d'aquestes acusacions i si es vol posar setge a les protestes ciutadanes. També ha comentat si demanaran més aclariments a Interior davant la presumpta duplicitat de denúncies d'un mosso d'esquadra durant una manifestació contra Jusapol, què en pensa de la condemna de 5 anys de presó per a Marcel Vivet i si se'ls faran llargs els dos anys de marge que van concedir a Esquerra. Per acabar, ha explicat si ja s'ha recuperat de la Covid i fins a quin punt aquesta pandèmia ha evidenciat com és d'important tenir un bon sistema de salut.

Anar al contingut