Dolors Bassa
Dolors Bassa

Dolors Bassa obté permís per sortir de la presó dues hores i visitar la mare a l'hospital

Actualitzat

El Tribunal Suprem ha concedit un permís a l'exconsellera de Treball Dolors Bassa per sortir de la presó de Puig de les Basses, a Figueres. Serà una sortida de dues hores per poder anar a veure a l'hospital la seva mare, a qui acaben d'operar.

 

Es tracta d'un permís puntual i extraordinari. La defensa de l'exconsellera de Treball, Afers Socials i Família, processada per rebel·lió, el va demanar aquest dimecres i la fiscalia s'hi havia mostrat favorable. També la junta de la presó, que es va reunir d'urgència, va donar el vistiplau a la sortida de Bassa.

Ja abans d'obtenir el permís, a través de Twitter, l'advocat de Bassa, Mariano Bergés, va demanar en nom de la família que, si finalment els el concedien no hi hagués concentracions per respectar la intimitat de l'exconsellera i permetre que el permís es desenvolupés amb normalitat.

Aquest és el primer permís extraordinari que es concedeix a un dels dirigents sobiranistes catalans que compleixen presó preventiva.

Bassa és a la presó de Figueres des de principis de juliol, quan va ser traslladada des d'Alcalá Meco, on va entrar al març. Cada dimarts, des de fa unes setmanes, es fan concentracions a l'exterior del centre penitenciari per donar suport a Bassa.

ARXIVAT A:
Procés catalàGovern empresonatDolors Bassa
Anar al contingut