Imatge de l'exterior de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Terrassa
Imatge de l'exterior de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Terrassa
Terrassa / Vacarisses

Llibertat provisional per al monitor de patinatge acusat d'abusos a nenes a Vacarisses

L'home feia classes de patinatge artístic a diversos clubs del Vallès Occidental

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un monitor de patinatge d'un club de Vacarisses acusat d'haver abusat sexualment de nenes. El monitor feia classes de patinatge artístic en clubs de Terrassa i Vacarisses.

Haurien estat diverses famílies d'alumnes les que haurien denunciat el monitor. La detenció la van dur a terme aquest divendres agents de la comissaria de Terrassa. 

Aquest dissabte al matí l'home ha passat a disposició judicial i el jutjat de guàrdia de Terrassa ha acordat deixar-lo en llibertat provisional amb l'obligació de presentar-se periòdicament als jutjats. També se li ha prohibit entrar al municipi i comunicar-se amb les alumnes del club.

La investigació continua oberta per determinar si hi ha més casos d'altres patinadores que també hagin pogut ser víctimes dels abusos d'aquest monitor.

 

Una dona fent una denúncia als Mossos d'Esquadra
Una dona fent una denúncia als Mossos d'Esquadra

 

Segona detenció en vuit dies

Divendres de la setmana passada, els Mossos d'Esquadra van detenir un professor de l'Institut de la Bisbal d'Empordà a qui tres alumnes van denunciar perquè hauria comès abusos sexuals dins del centre.

L'institut va avisar les famílies de la situació amb un comunicat i els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació. Segons els primers indicis, l'home hauria fet tocaments a tres noies de primer d'ESO.

L'home, que està de baixa laboral, va quedar en llibertat provisonal, a l'espera de declarar davant del jutge.

 

ARXIVAT A:
Pederàstia Policial
Anar al contingut