Comissaria dels Mossos a la Bisbal d'Empordà

Detenen un professor de l'institut de la Bisbal acusat d'abusos sexuals a tres alumnes

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres un professor de l'Institut de la Bisbal per tres denúncies d'alumnes que l'acusen d'haver comès abusos sexuals dins del centre. L'home va quedar en llibertat pendent de declarar davant del jutge en els pròxims dies.

Des de l'institut, es va alertar els pares i mares de la situació a través d'un comunicat, a finals de gener. A partir de la declaració de diferents alumnes, s'informava de la suposada conducta inadequada d'un professor.

Es va activar el protocol per aclarir què havia passat, els Mossos van iniciar una investigació i les primeres conclusions asseguren que l'home, que està de baixa laboral, hauria fet tocaments a tres noies de primer d'ESO quan eren al centre. 

Divendres el van detenir pels suposats abusos, si bé es va deixar sense efecte perquè es considera que no hi ha risc de fugida. 

El Departament d'Educació assegura que prendrà les mesures que calgui per protegir l'alumnat, en cas que el professor, que està de baixa, es vulgui reincorporar a la feina. Mentrestant ha obert una investigació per aclarir els fets.

 

 

ARXIVAT A:
MenorsAgressió sexual
Anar al contingut