L'apunyalament va ser al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau
Tarragona

Detenen un home per apunyalar la seva exparella a Tarragona

La dona de 43 anys està hospitalitzada en estat greu per ferides d'arma blanca

Actualitzat

Una dona de 43 anys ha estat apunyalada aquest divendres al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau quan havia sortit a passejar el seu gos.

Els Mossos han detingut un home de 42 anys, exparella de la víctima, com a presumpte autor de l'agressió amb arma blanca.

L'avís es va rebre poc abans de les vuit del vespre i el Servei d'Emergències Mèdiques hi va enviar dues ambulàncies. Fins al lloc dels fets també s'hi van desplaçar patrulles de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra.

La víctima ha sigut hospitalitzada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on es troba en estat greu per les ferides d'arma blanca rebudes.

 

El detingut podria passar a disposició judicial aquest diumenge, segons fonts policials.

Primers casos de violència de gènere del 2019

L'apunyalament de la dona a Tarragona ha passat pocs dies després que hi hagués la primera víctima mortal per violència de gènere de l'any, una dona apunyalada per la seva parella a Laredo, Cantàbria.  

Des que va començar l'any, també s'ha detingut un home per agredir la seva exparella a Lleida i hi ha hagut una altra detenció per "violència domèstica" a Torredembarra, el passat 1 de gener.

Aquestes agressions arriben enmig de la polèmica exigència de VOX d'eliminar la dotació de fons públics de la llei de violència de gènere com a condició per donar suport a un eventual govern andalús de coalició entre PP i Cs.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut