Els agressors van donar un cop d'ampolla al noi i li van clavar cops i puntades
Els agressors van donar un cop d'ampolla al noi i li van clavar cops i puntades
València

Denuncien una brutal agressió homòfoba a les falles que ha acabat amb un jove a l'hospital

Un membre de la comissió de la Falla Tomasos - Carles Cervera va ser agredit de matinada quan anava amb un noi pel barri valencià de Russafa

Una agressió homòfoba a les Falles de València ha acabat amb un noi ingressat a l'hospital. Segons ha explicat la Falla Tomasos - Carles Cervera, un dels membres de la comissió va ser brutalment atacat aquest cap de setmana quan anava amb un altre noi.

El jove va haver de ser traslladat a l'hospital, on el van haver d'operar durant quatre hores. Tenia una fractura de mandíbula.

Els fets van passar la matinada de diumenge, després de la revetlla de la falla, al carrer de Filipines, al barri de Russafa.

Segons ha explicat el president de la falla, Vicent Valero, quatre individus van atacar el jove i el seu acompanyant en ple carrer. Entre insults i cops, els van llançar una ampolla que va impactar al cap d'un d'ells. El jove va perdre la consciència i va caure a terra, on els agressors el van continuar colpejant.

La Policia Nacional ha obert una investigació. Valero demana més vigilància al barri perquè, diu, no és el primer cop que passen fets similars.

La Falla Tomasos ha decidit portar llaços amb els colors LGTBIQ+ per fer costat al seu company. Aquesta imatge s'està fent viral i la xarxa s'ha omplert de missatges de suport.


L'alcalde de València, Joan Ribó, ha afirmat que espera que la justícia sigui ferma:

 

 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+HomofòbiaPaís Valencià
Anar al contingut