José Manuel Villegas, portaveu de Ciutadans
José Manuel Villegas, portaveu de Ciutadans

C's adverteix que, si Rajoy no accepta les condicions de C's "fil per randa" no començaran a negociar

Ciutadans espera que, en aquesta trobada, Rajoy subscrigui les seves condicions i posi data al debat d'investidura

RedaccióActualitzat

El vicesecretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha anunciat que Rivera i Rajoy es reuniran aquest dijous, a les 13h, per parlar de la investidura.

Sorpresa per les paraules de Rajoy

Villegas s'ha mostrat sorprès pel fet que avui la direcció del PP no s'hagi pronunciat sobre les seves condicions per negociar la investidura i ha dit que "s'han perdut 7 dies" en un moment que "urgeix desbloquejar la situació". Dies que segons Villegas es podrien haver aprofitat per "negociar". El líder del partit, Albert Rivera, ha fet també aquesta advertència en el seu compte de Twitter:

Una oferta sense data de caducitat

En roda de premsa al Congrés dels Diputats, el vicesecretari ha expressat la voluntat de Ciutadans de continuar amb la mà estesa sempre que el president en funcions subscrigui les sis condicions contra la corrupció i la regeneració democràtica proposades per C's i posi data al debat d'investidura. De moment, assegura Villegas, no hi ha "data de caducitat" de l'oferta per part de C's però sí que ha advertit que, si Rajoy no accepta les condicions de C's "fil per randa" no entraran a negociar i mantindran el seu "no" en primera ronda i la seva "abstenció" en segona.

"Rajoy s'ha de mullar i ha de dir si és candidat"

Villegas ha exigit a Rajoy a "mullar-se per ser candidat" i "decidir-se per obrir o no la negociació" amb el partit taronja. En resposta a les preguntes dels periodistes Villegas ha volgut aclarir que "Rivera no està negociant ni assegut en una taula de negociacions" sinó que "està esperant resposta a la proposta de C's" i ha afegit que "no es pot trencar una negociació que encara no s'ha iniciat".

Anar al contingut