Control dels Mossos a l'AP-2 a Soses
Control dels Mossos a l'AP-2 a Soses

Controls de Mossos i SEM a l'estació de l'AVE, l'AP-2 i l'AP-7 pel coronavirus

L'objectiu és detectar persones amb simptomatologia de coronavirus i garantir que es compleixi el confinament que va demanar la Generalitat

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) han començat a fer controls de viatgers en l'anomenat dispositiu ORIS per combatre el contagi del coronavirus. Agents de la policia i personal sanitari han iniciat un dispositiu per controlar la mobilitat dels passatgers que arriben a l'estació de l'AVE de Barcelona.

Els Mossos també han fet un control aquest dissabte a la tarda a l'AP-2 a Soses, a tocar de la frontera administrativa amb la Franja de Ponent. En aquest control, han derivat 12 persones al personal del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) que acompanyava el control.

A l'AVE, un equip de professionals mèdics, amb el suport dels Mossos, s'ha posat a disposició dels viatgers per si algú es trobava malament.
Han informat que tres persones s'hi han adreçat i se'ls ha comprovat la temperatura, però cap d'elles tenia febre.

L'objectiu és doble: detectar persones amb simptomatologia de coronavirus i garantir que es compleixi el confinament que va demanar el govern de la Generalitat.

Diumenge estan previstos nous dispositius a l'estació de l'AVE de Sants, a l'AP-7 a Amposta i a l'AP-2 a Soses.

A l'estació de l'AVE, els Mossos han explicat que s'han fet diversos controls i han derivat 3 persones al Servei d'Emerències:

ARXIVAT A:
Coronavirus Mossos d'Esquadra
Anar al contingut