Des del migdia hi ha manifestants concentrats davant la seu socialista de Madrid
Des del migdia hi ha manifestants concentrats davant la seu socialista de Madrid (EFE/ Rodrigo Jiménez)

1.200 persones es manifesten per desena nit consecutiva davant la seu del PSOE a Madrid

Crits contra Sánchez, Puigdemont i la llei d'amnistia i insults homòfobs i racistes en una nit que s'ha tancat sense detinguts

RedaccióActualitzat

En un dia de manifestacions contra la llei d'amnistia a diverses ciutats espanyoles, aquest nit la seu del PSOE a Madrid ha tornat a ser el punt neuràlgic de les protestes. A diferència dels dies anteriors, la jornada s'ha tancat sense incidents ni detinguts poc abans de la mitjanit.

Després de la manifestació que aquest migdia ha congregat milers de persones a la Puerta del Sol, un grup nombrós de manifestats s'han desviat cap al carrer Ferraz per continuar amb les protestes pels pactes del PSOE amb els independentistes catalans. Santiago Abascal, líder de Vox, s'ha manifestat davant Ferraz i ha animat els assistents a mantenir viva la protesta davant la seu socialista.

Unes 1.200 persones han respost a la crida de Vox i de les organitzacions d'extrema dreta convocants, segons fonts de la Delegació del Govern espanyol. Una afluència menor a la de dissabte

Nombroses banderes espanyoles en la concentració de Ferraz
Nombroses banderes espanyoles en la concentració de Ferraz (EFE/ Víctor Lerena)

A primera hora de la tarda hi havia uns 3.000 manifestants, segons la delegació del govern espanyol. L'hora de convocatòria durant la setmana passada ha estat a les set de la tarda. Aquest diumenge, però, la concentració ha començat molt abans i la incògnita és saber si els manifestants es mantindran a lloc fins a la mitjanit, com va passar aquest dissabte.

La policia ha blindat amb tanques, un dia més, l'accés al carrer Ferraz per impedir que els manifestants arribin a l'edifici de la seu socialista.

Durant la tarda, entre els assistents hi havia una barreja de perfils, des de famílies que han anat a la manifestació principal i després s'han afegit a la de Ferraz, a manifestants més joves, alguns amb simbologia d'extrema dreta, que s'han situat a la primera fila molt a prop de la línia policial i que profereixen insults a Pedro Sánchez, Carles Puigdemont i també contra la policia. 


    
 

ARXIVAT A:
InvestiduraPSOEAmnistia
Anar al contingut