L'Hospitalet de Llobregat

Concentració a la Ciutat de la Justícia en suport dels Jordis i de Joaquim Forn

Els Comitès de Defensa de la República han convocat la concentració coincidint amb la declaració dels tres empresonats preventius davant el Tribunal Suprem

RedaccióActualitzat

A la porta principal de la Ciutat de la Justícia des de poc després de les 8 del matí hi ha hagut una concentració per donar suport a Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i Joaquim Forn, que aquest dijous al matí declaraven al Tribunal Suprem a Madrid:

 


Els concentrats han desplegat pancartes que reclamaven la llibertat per als que consideren presos polítics i portaven llaços i peces de roba de color groc per expressar el suport als polítics i activistes empresonats.

 

Durant la concentració s'han cridat eslògans a favor de la llibertat, la democràcia i la justícia reals i contra l'aplicació de l'article 155 i l'aparell judicial de l'Estat. Reclamen que els deixin en llibertat i puguin tornar a casa després de mesos de presó preventiva.

La concentració l'han convocada els Comitès de Defensa de la República. Poc després de les 9 del matí els concentrats han anat caminant fins a la plaça Espanya de Barcelona. Part del recorregut l'han fet per la calçada de la Gran Via. No han arribat a tallar el trànsit, però sí que l'han alentit.

 

ARXIVAT A:
Article 155Govern empresonatProcés catalàEleccions 21D
Anar al contingut