El ministre de Justícia en funcions, Rafael Catalá
El ministre de Justícia en funcions, Rafael Catalá
Madrid

Catalá: "La simpatia per determinats moviments socials pot explotar a la cara de qui els ha alimentat"

El ministre de Justícia en funcions, Rafael Catalá, fa una crida a la "sensatesa, la prudència i a assumir responsabilitats"

RedaccióActualitzat

Rafael Catalá, ministre de Justícia en funcions, ha assegurat, en relació amb la tercera nit de disturbis i aldarulls al barri de Gràcia, que la "simpatia" o "comportaments d'excessiva proximitat" a determinats moviments socials "pot explotar a la cara de qui els ha alimentat".

En les seves declaracions, Catalá també ha volgut deixar clar el seu suport a les "forces i cossos de seguretat de l'Estat, la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra". Catalá també ha volgut ressaltar el "creixent procés de radicalitat d'una part de la societat que atempta contra els drets del conjunt dels ciutadans".

El ministre de Justícia en funcions ha explicat que Espanya "necessita més que mai" un "exercici de moderació, sensatesa i prudència", i que tothom "ha d'assumir les seves responsabilitats".

Les declaracions de Catalá arriben després que el ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, vinculés els aldarulls d'aquests darrers dies al barri de Gràcia al fet que tant Generalitat com Ajuntament reben el suport de la CUP.

Anar al contingut