Pel plaer de cuinar

Cada dia, un blog en català! Entra-hi!

El 324 vol destacar la producció de la blogosfera catalana que es troba a internet. Ja va entrevistar els set guanyadors dels Premis Blocs Catalunya 2008 per conèixer una mica més qui hi ha darrere de cada blog.

Actualitzat
Amb la intenció de potenciar i donar a conèixer la blogosfera catalana, el 324 va començar a destacar -des del 9 d'octubre del 2008 i de dilluns a divendres- un blog d'autor, dedicat a diverses temàtiques: economia, poesia, cultura, periodisme, tecnologia, etc.

Gràcies a les recomanacions dels mateixos bloguers, que recomanen altres blogs que acostumen a seguir, i amb la intenció de crear xarxa, anem seguint la pista a l'ampli món de la producció en català a internet.

Abril 2012

Mirant cel i terra, tres germans apassionats pels ocells mantenen un blog molt documentat i acurat. Molt recomanable!

Somdigitals.cat, tot sobre Internet a Catalunya, un gran binomi, de David Parerño Mont.

Març 2012

La gemmota a la cuina és el blog d'una barcelonina, la Gemma, que és aficionada a cuinar, sobretot postres dolces.
Pel Plaer de Cuinar és el blog de la Gemma on ens explica les receptes que més agraden a la seva família.
Els nous pobres és un blog col·lectiu que neix, al gener d'aquest any, amb la intenció de visibilitzar la pobresa, una condició que cada cop afecta a més persones i, en especial, als integrants de la ‘Generació Perduda'.
El món per la finestra és el blog on una família de Cornellà de Llobregat explica el món que veuen per la finestra de la seva autocaravana.
365 contes, és un blog que ha recollit tants contes com dies té l'any. Ja el vam recomanar fa temps però ara el destaquem de nou perquè els ha recopilat i publicat en un llibre. No te'l perdis.

Febrer 2012


Assumpta Montellà és una historiadora poc convencional que, en el seu blog, explica "històries de les persones anònimes, històries menudes, d'herois que no surten en els manuals d'Història, històries que mai faran història...o potser si."
Tengo un run rún és el blog del corredor Miquel Gràcia Cañas on explica les curses a les que participa, els entrenaments que fa per arribar-hi ben preparat i la seva opinió sobre material de running.
Bon dia Ciència és el blog de la Marina, una estudiant de Barcelona, que ens manté al dia de qüestions relacionades amb la ciència.
Cafè Dakar el blog de l'Horaci Garcia Martí, periodista i realitzador, nascut a Barcelona i instal·lat a Senegal des del 2009. Amb històries humanes, urbanes i africanes per a iniciats i no iniciats.
La crisi dels 40 és el blog d'en Toni, un aficionat a la fotografia, professional immobiliari en període sabàtic on parla de temes d'actualitat.

Gener 2012


Pepegins.com és el blog de cinc professionals lliberals catalans: un aquitecte, un economista, una advocada un export manager i un community manager on debaten de qüestions d'actualitat que els afecten a la vida i la professió.
Cinergia.net és un blog de cinema amb la cartellera, crítiques, notícies, premis, festivals, etc. Tot de la mà de Marc Bellmunt.
Mots Muts Nats
és el blog de la periodista i escriptora Iolanda Pàmies. Hi podeu trobar poemes, contes, crítica literària i molt més. És un dels premiats pels Premis Blocs Catalunya 2011.
Ciutat de Girona és un blog de notícies i actualitat sobre Girona, amb un èmfasi especial pels fragments de la història dels orígens de la ciutat.
Cuina Cinc és el blog de la Fina, a qui li agrada la cuina i el que l'envolta. 


*Ajuda'ns a descobrir la blogosfera catalana. Deixa'ns als comentaris alguna recomanació de blog i la destacarem aquí.


** Pots consultar les recomanacions dels mesos d'octubre, novembre i desembre del 2008. Les del 2009: gener , febrer , març, abril , maig , juny , juliol , agost , setembre , octubre , novembre , desembre . Les del 2010: gener, març, abril, maig, juny, juliol, agostsetembre, octubrenovembre i desembre. I també les del 2011: gener, febrer i març.

*** Seguint les vostres recomanacions, ara els blogs catalans també a través d'RSS.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut