Barcelona

Barcelona posa en marxa l'oficina tècnica per a la reforma de la Diagonal

L'Ajuntament de Barcelona posarà en marxa a partir del novembre una oficina tècnica que prepararà el projecte de reforma del tram central de la Diagonal que ha de convertir en passeig l'avinguda barcelonina. Tres arquitectes elaboraran una proposta que a partir del setembre de l'any que ve se sotmetrà a consulta ciutadana durant uns nou mesos. Hereu ha explicat que per debatre la reforma de la Diagonal cal tenir una proposta base sobre la qual opinar.

Actualitzat
L'estiu del 2009 el govern de la ciutat ja en vol tenir sobre la taula el projecte base, per començar un procés de consulta el setembre. Un cop incorporades les peticions de la ciutadania, l'Ajuntament preveu tenir acabat el projecte executiu a finals del 2010 i tenir-ho tot a punt per començar les obres just abans de les properes eleccions, el 2011.

Parlar "sobre projecte"

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, creu necessària la proposta base sobre la qual opinar. Hereu ha explicat que amb l'oficina "s'avança en un projecte que ja es va nodrint perquè ja fa setmanes que parlem amb molta gent de la Diagonal. Això han de ser "inputs" que finalment han d'ajudar els professionals que han de fer el projecte. Però hem de parlar sobre projecte", ha conclòs.

Funcions de l'oficina


L'oficina tècnica que s'ha presentat aquest dimarts serà l'encarregada de fer el projecte i també de centralitzar la feina de les àrees afectades pel projecte, de Parcs i Jardins a Manteniment passant pel districte de l'Eixample o l'àrea de Circulació.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut