Atletisme

Barcelona enllesteix els últims detalls per acollir els Europeus d'atletisme

A partir de dilluns Barcelona es convertirà en capital de l'atletisme. Divuit anys després de ser la seu d'uns Jocs Olímpics històrics, la ciutat acollirà fins l'1 d'agost els campionats d'Europa. Una cita que servirà perquè l'estadi de Montjuïc, el Lluís Companys, revisqui moments emblemàtics i perquè els aficionats puguin viure de prop una festa amb els millors esportistes continentals. Més de 1.500 atletes procedents de 50 delegacions participaran en la 20a edició dels Europeus. La delegació espanyola, amb molts catalans entre les seves files, aspira a conquerir 15 medalles.

Actualitzat
Barcelona recupera l'esperit olímpic de 1992 per a uns campionats Europeus que, per primer cop en els seus vint anys d'història, se celebren a casa nostra. Després que en la majoria de casos els Mundials hagin relegat els atletes europeus a un segon terme, la cita que comença aquest dilluns reclama tota l'atenció possible amb l'objectiu de convertir-se en un referent ja que, a partir d'ara, els Europeus es disputaran cada dos anys i no cada quatre com passava fins ara.  

Amb Marta Domínguez i Natàlia Rodríguez com a dues de les seves principals figures, la delegació espanyola afronta aquests Europeus amb molta ambició. L'objectiu marcat són 15 medalles, especialment en les proves de fons i mig fons, sense descartar les opcions de la basca Ruth Beitia en salt d'alçada o les de Mario Pestano en disc. Arturo Casado, Reyes Estévez, Carles Castillejo, Chema Martínez o José Luis Blanco són alguns dels noms destacats que integren l'equip de la Federació Espanyola.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut