Escenari de l'atac en una parada d'autobusos de Jerusalem, amb agents de la policia israeliana
L'atac ha estat a primera hora del matí a l'oest de Jerusalem

Atac en una parada de bus a Jerusalem amb almenys tres morts

Hamas ha reivindicat l'atac, que es produeix en plena treva a Gaza

RedaccióActualitzat

Tres persones han mort aquest dijous al matí i sis més han quedat ferides, tres d'elles en estat crític, en un atac amb arma de foc en una parada d'autobús a l'oest de Jerusalem, segons la policia israeliana. Els dos atacants han estat abatuts, ha informat.

"Dos terroristes s'han acostat amb cotxe, armats amb un M-16, un, i amb una pistola, l'altre", ha explicat a la premsa el director de la policia de Jerusalem, Doron Torgeman, des del lloc dels fets. Han començat a disparar cap a les 7.40 --una hora menys a Catalunya-- "contra civils a la parada d'autobusos" abans de ser "neutralitzats per les forces de seguretat i per un civil que era a prop", ha afegit.

Hamas ha reivindicat l'atac.

Segons l'agència de seguretat israeliana, el Shin Bet, els dos atacants residien a l'est de Jerusalem i havien estat condemnats i empresonats anteriorment per càrrecs de terrorisme. 

Les víctimes mortals són una dona de 24 anys, una de 60 i un home de 73 anys. La primera ha mort al lloc de l'atac i les altres dues, a l'hospital.

Ha passat poc després que Israel i Hamas han anunciat la pròrroga de la treva a Gaza per setè dia. Amb aquestes hores més, durant tot el dijous, es preveu que s'alliberin més ostatges i que continuï arribant l'ajuda humanitària a la Franja.

 

ARXIVAT A:
IsraelIsrael envaeix Gaza
Anar al contingut