Berga

Apallissen dos nois que s'estaven fent un petó en una discoteca de Berga

Aquest dilluns a les set de la tarda s'ha convocat una concentració davant de l'Ajuntament per condemnar l'agressió

RedaccióActualitzat

Dos nois han denunciat una agressió homòfoba en una discoteca de Berga. Tal com ha explicat un dels denunciats a les xarxes socials, els fets han passat a les quatre de la matinada davant la sala La General quan es feien un petó. A causa de la pallissa va ser necessari avisar una ambulància i la parella va ser atesa a l'hospital comarcal Sant Bernabé dels cops i contusions soferts. Ja han estat donats d'alta:

"Estem destrossats, he volgut ensenyar-li on he viscut tants anys al meu xicot i ens passa això... Tot i així, gràcies a tots els que heu estat allà i ens heu mostrat el vostre suport."

Els joves ja han presentat denúncia aquest matí i els Mossos d'Esquadra han obert diligències i començaran les investigacions, en principi, contra una persona.

El regidor de Governació de l'ajuntament de Berga, Francesc Ribera, ha condemnat l'agressió, s'ha mostrat molt indignat amb els fets i ha assegurat que utilitzaran "totes les eines al seu abast" per evitar que es tornin a produir nous atacs com aquest.

Aquest dilluns a les set de la tarda s'ha convocat una concentració davant de l'Ajuntament per condemnar l'agressió i mostrar el suport als dos agredits i a la comunitat LGTBI.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut