Bàsquet

Ante Tomic diu que al principi ningú de l'equip pensava que es pogués seguir el protocol de retorn als entrenaments

El capità del Barça, Ante Tomic, ha parlat del retorn als entrenaments i de les dificultats per seguir els protocols de seguretat. També ha dit que veu molt difícil que es pugui acabar l'Eurolliga

Xevi BardoletActualitzat

El Barça va fer ahir el primer entrenament de grup i sense contacte. L'equip de Pesic va fer un pas més en el camí cap al retorn a la competició. Uns passos que, segons el seu capità, semblaven impossibles de començar:

"Vam rebre un protocol abans de començar. I al veure'l, crec que tothom va pensar que era impossible de seguir. Al principi va ser de bojos. Després de 10 dies s'ha pogut fer. I es fa perquè no hi ha cap altra opció."


El pivot croat creu que podrà acabar la seva vuitena temporada com a blaugrana amb la disputa de la fase final de l'ACB. Més complicat ho veu amb l'Eurolliga, la competició que encara no ha aconseguit guanyar i on hi havia més il·lusions dipositades.

"Són molts clubs de tot Europa. Ho veig difícil per organitzar-ho i jugar."

Tomic, un jugador més aviat introvertit però que amb l'aturada ha obert casa seva a les xarxes per il·lustrar el que de veritat l'ha omplert aquestes últimes setmanes: jugar amb les seves dues filles.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut