Centenars de joves es van concentrar en un polígon de Rubí per veure cotxes derrapant (Ràdio Rubí)

Aglomeració en un polígon de Rubí per veure cotxes derrapant

Centenars de persones van participar en una festa clandestina que es va dispersar sense incidents

RedaccióActualitzat

Botelló i cotxes trucats, aquests van ser els protagonistes de la concentració clandestina que divendres a la nit hi va haver en un polígon de Rubí.

La festa de motor i alcohol va començar a quarts de dotze de la nit i s'hi van aplegar, sense mascareta ni distància, centenars de joves, alguns com a espectadors i altres exhibint amb derrapades els seus vehicles.


Els Mossos d'Esquadra hi van intervenir amb el reforç dels ARRO i patrulles de la policia local, i els participants van marxar, sense incidents, a quarts de dues de la matinada.

La policia va regular el trànsit dels assistents mentre deixaven la festa, que havien anunciat per sorpresa a les xarxes socials.

La festa amb cotxes derrapant es va convocar per les xarxes socials (Ràdio Rubí)

Durant la mateixa nit, la policia va intervenir en altres aglomeracions a Barcelona, Castellbisbal o Sant Vicenç de Montalt.

Segons els Mossos, els desallotjaments es van poder dur a terme sense aldarulls ni incidències rellevants.

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha reconegut la dificultat d'actuar davant els botellons i ha anunciat que durant la Mercè se seguiran fent dispositius conjunts amb la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Aquesta setmana, la justícia ha donat la raó a la Generalitat en la decisió de mantenir tancat l'oci nocturn al·legant motius epidemiològics, és a dir, el risc de transmissió de la Covid.

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19
Anar al contingut