Adif reprèn les obres de l'estació de la Sagrera

Actualitzat

Adif ha reprès aquest dimecres les obres d'estructura de l'estació de la Sagrera de Barcelona. El Ministeri de Foment assegura que la reactivació de les obres, que permetran culminar l'execució de la llosa inferior de l'estructura, suposen "una fita rellevant" en l'avanç dels treballs per "impulsar de forma decidida aquest projecte estratègic per a la ciutat".

La represa de les obres arriba un cop completada la tramitació administrativa i autoritzada la continuïtat provisional dels treballs per part del ministre de Foment, Íñigo de la Serna.

El Tribunal de Comptes va denunciar l'any passat en un informe "greus incidències" en les obres de la Sagrera. Al juny de 2016, Foment ja va revelar irregularitats en les obres i va dir que aquestes estaven parades precisament per això, perquè Adif havia detectat irregularitats el 2014 per part d'una o més de les empreses que hi feien feines. La Guàrdia Civil va detenir 13 persones en relació amb els sobrecostos.

El govern municipal ho considera una "bona notícia"

Tant l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, com la tinent d'alcaldessa Janet Sanz han celebrat la represa de les obres i han demanat que "avancin ràpid" i "no s'endarrereixin més".

 

 

 


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut