Yakitori de navalles i pollastre, amb alls tendres

  • Programa: Benvinguts a l'hort
  • Cuina: Ada Perellada
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 1 pit de pollastre filetejat molt prim

    1 manat de navalles

    1 manat d'alls tendres

    1 cullerada de mostassa al gra

    150 ml de soja

    50 ml de mel

    Aigua i sal

PREPARACIÓ

  1. Posem les navalles en aigua i sal durant una hora perquè treguin la sorra. Les netegem i les clavem a les broquetes. Embolcallem cada navalla amb una làmina de pollastre.
  2. Coem barrejades la soja, la mostassa i la mel, fins aconseguir textura de xarop
  3. Pelem i tallem els alls tendres. Els saltem en una paella amb una mica d'oli, fins estovar-los, a foc mig, vigilant que no es cremin.
  4. Coem les broquetes a la planxa, a foc mig, per tots els costats fins torrar el pollastre.
  5. Servim les broquetes amb els alls tendres i la salsa per sobre.
Anar al contingut