Turnedós de peus de porc amb festucs i espardenyes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Muniesa
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Fonda Montseny, Breda (Girona)
- Informació nutricional -Obre
Recepta rica en vitamines del grup B com la B12, indispensable per a la medul·la òssia i la síntesis de glòbuls vermells.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 peus de porc
- oli de cibulet
- oli d'oliva
- festucs
- sal i pebre
- 200 g d'espardenyes
- 100 g de full de llardons
- melmelada de ceba
- 50 g d'enciam o ruca
PREPARACIÓ
Per començar, poseu els peus de porc, ja bullits i desossats, sobre paper film, salpebreu-los, amaniu-los amb oli de cibulet, poseu-hi els festucs picats per sobre, emboliqueu-ho fent un cilindre i deixeu-ho refredar a la nevera. Després, talleu-ho a rodanxes i salteu-ho en una paella amb una mica d'oli d'oliva.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu les espardenyes salpebrades. Tot seguit, talleu el full de llardons en forma rectangular.
I ja per acabar, emplateu el full de llardons, cobriu-lo amb melmelada de ceba, poseu-hi els peus de porc a sobre, les espardenyes al voltant i guarniu el plat amb l'enciam tallat a la juliana i una mica d'oli de cibulet.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu les espardenyes salpebrades. Tot seguit, talleu el full de llardons en forma rectangular.
I ja per acabar, emplateu el full de llardons, cobriu-lo amb melmelada de ceba, poseu-hi els peus de porc a sobre, les espardenyes al voltant i guarniu el plat amb l'enciam tallat a la juliana i una mica d'oli de cibulet.