Flamenquins

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de porc és rica en proteïnes de bona assimilació i en vitamines del grup B, cal menjar-se'n les parts magres i retirar-ne el greix visible.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 8 talls de llom de porc 

    8 talls de pernil dolç 

    16 talls de brie 

    16 cirerols  

    3 ous 

    Blat de moro gegant fregit  

    Pa ratllat  

    Farina  

    Ruca 

    Oli OVE 

    Pebre 

    Sal  

PREPARACIÓ

  1. Aplanem els talls de llom de porc de manera que quedin fins i enrotllables. 

  2. Els salpebrem, els farcim amb pernil dolç i formatge brie, els enrotllem i els fregim. 

  3. Triturem blat de moro gegant fregit, el barregem amb pa i ho ratllem.

  4. Arrebossem cada flamenquí, passant-lo primer per farina, després per ou batut i, finalment, per la barreja de pa ratllat i blat de moro que hem fet. 

  5. Fregim els flamenquins. 

  6. Els emplatem acompanyant-los d'una amanida que fem amb ruca, cirerols, oli i sal. 

Anar al contingut