Flamenquins
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La carn de porc és rica en proteïnes de bona assimilació i en vitamines del grup B, cal menjar-se'n les parts magres i retirar-ne el greix visible.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
8 talls de llom de porc
8 talls de pernil dolç
16 talls de brie
16 cirerols
3 ous
Blat de moro gegant fregit
Pa ratllat
Farina
Ruca
Oli OVE
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
Aplanem els talls de llom de porc de manera que quedin fins i enrotllables.
Els salpebrem, els farcim amb pernil dolç i formatge brie, els enrotllem i els fregim.
Triturem blat de moro gegant fregit, el barregem amb pa i ho ratllem.
Arrebossem cada flamenquí, passant-lo primer per farina, després per ou batut i, finalment, per la barreja de pa ratllat i blat de moro que hem fet.
Fregim els flamenquins.
Els emplatem acompanyant-los d'una amanida que fem amb ruca, cirerols, oli i sal.