Llesques amb botifarra d'ou

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les avellanes, com les ametlles, són fruits secs típics de la tardor, rics en vitamina E i greixos poliinsaturats.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 botifarra d'ou

    6 tomàquets secs en oli

    4 tomacons

    30 g avellanes torrades

    Mostassa de Dijon

    Canonges 

    Torrades

    Oli d'oliva verge extra

    Sal

     

     

PREPARACIÓ

  1. Per fer la salsa, comencem ratllant els tomacons sobre un bol i els turbinem amb els tomàquets secs en oli, una mica de mostassa i les avellanes. Si veien que la salsa us queda massa líquida, podeu afegir-hi més avellanes.
  2. Tallem la botifarra d'ou a rodanxes. Si voleu, podeu treure-li la pell abans.
  3. Freguem all a les torrades. 
  4. Untem les llesques amb la pasta de tomàquet que tenim reservada. 
  5. Posem les rodanxes de botifarra sobre les llesques. A sobre, hi posem uns canonges i ho amanim amb oli i sal, com un pa amb tomàquet.
Anar al contingut