Truita avorrida

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    +Obre

    Les clares d'ou són una font de proteïnes d'una qualitat molt elevada, és a dir, que contenen tots els aminoàcids essencials perquè el cos pugui formar les seves pròpies proteïnes.

INGREDIENTS

  • 6 clares d'ou

    2 alls tendres

    125 g d'arròs

    1 calçot

    1 alvocat

    1 llima

    1 fulla de llorer

    pebre negre

    fulles d'alfàbrega

    sal

    oli ove

    aigua mineral

    tomacons

PREPARACIÓ

Tallem els alls tendres i el calçot a rodelles fines. Després els escaldem en aigua mineral amb una fulla de llorer i els bullim amb un polsim de sal.

En la mateixa aigua, hi bullirem l'arròs sense rentar-lo del tot (mateix volum d'arròs que d'aigua). Ho coem 1 minut a foc fort, 13 a foc baix i ho deixem reposar 5 minuts més.

Pelem l'alvocat i el tallem, el posem en un bol i l'amanim amb sal, ratlladura i un raig de llima i pebre negre. Tallem les fulles d'alfàbrega i les posem també dins del bol amb l'alvocat.

Posem l'arròs bullit dins el bol.

Batem les clares.

Tirem les clares al bol on hi ha tota la barreja d'ingredients.

Posem la paella al foc amb un raig d'oli i un cop calent, hi aboquem tot el contingut del bol.

Fem la forma de truita i ho servim amb pa de cereals i fulles d'alfàbrega per sobre.