Snacks de sardina en escabetx

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Mirko Carturan
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

    12 sardines

  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 2 branquetes d'api
  • Llorer
  • Farigola
  • Pebre vermell
  • Pebre
  • Sal
  • 150 ml vinagre
  • 100 ml vi blanc
  • 250 ml oli
  • 4 làmines de gelatina

PREPARACIÓ

PER A L'ESCABETX

  1. Tallem  daus molt petits tota la verdura.
  2. La sofregim amb l'oli sense que agafi color.
  3. Hi afegim ràpidament el pebre vermell, el vi blanc i les herbes.
  4. Al cap de cinc minuts, hi afegim el vinagre i ho deixem cuinar 15 minuts.
  5. Un cop tebi, hi afegim la gelatina hidratada en aigua freda.
  6. Deixem refredar en una safata fins que qualli.


LES SARDINES

  1. Netegem les sardines, els traiem les espines i en fem dos filets. Els omplim amb la gelatina d'escabetx.
  2. Les arrebossem en una tempura bàsica feta amb farina i aigua amb gas.
  3. Les fregim.
Anar al contingut