Fideus amb carn i peix

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Eva Rigau
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    És un plat principal molt complert que ens aporta energia i proteïnes. Per equilibrar l'àpat acompanya'l d'una amanidaAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 300 g de fideus amb forat
  • 100 g de costelló
  • 100 g de pollastre
  • 100 g de gambes pelades
  • 50 g de salsitxes de porc
  • 150 g de petxines o cloïsses
  • 3/4 de l de brou de pollastre
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 1 ceba
  • 1 porro mitjanet
  • 1 tomata ratllada
  • julivert picat
  • 1 gra d'all
  • sal i pebre
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli sofregiu les salsitxes, el costelló i el pollastre, tot ja tallat a trossos i salpebrat.
Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi el pebrot, la ceba i el porro, tot tallat a dauets i deixeu-ho sofregir una estona. Quan les verdures estiguin rosses, poseu-hi la tomata ratllada i deixeu-ho sofregir uns minuts més.A continuació, afegiu-hi els fideus i remeneu-los bé fins que estiguin ben dauradets. Seguidament, cobriu-ho tot amb el brou de pollastre calent i deixeu-ho coure tot junt i amb la cassola tapada durant uns 10 minuts.Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli i un gra d'all laminat salteu les cues de gamba durant un parell de minuts.Tot seguit, obriu les cloïsses al vapor.Finalment, afegiu les gambes i les cloïsses a la cassola i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més.I ja per acabar, emplateu els fideus amb les gambes i les cloïsses i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.
Anar al contingut