Fideus amb carn i peix
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Eva Rigau
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
És un plat principal molt complert que ens aporta energia i proteïnes. Per equilibrar l'àpat acompanya'l d'una amanidaAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 300 g de fideus amb forat
- 100 g de costelló
- 100 g de pollastre
- 100 g de gambes pelades
- 50 g de salsitxes de porc
- 150 g de petxines o cloïsses
- 3/4 de l de brou de pollastre
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 1 ceba
- 1 porro mitjanet
- 1 tomata ratllada
- julivert picat
- 1 gra d'all
- sal i pebre
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb oli sofregiu les salsitxes, el costelló i el pollastre, tot ja tallat a trossos i salpebrat.
Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi el pebrot, la ceba i el porro, tot tallat a dauets i deixeu-ho sofregir una estona. Quan les verdures estiguin rosses, poseu-hi la tomata ratllada i deixeu-ho sofregir uns minuts més.A continuació, afegiu-hi els fideus i remeneu-los bé fins que estiguin ben dauradets. Seguidament, cobriu-ho tot amb el brou de pollastre calent i deixeu-ho coure tot junt i amb la cassola tapada durant uns 10 minuts.Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli i un gra d'all laminat salteu les cues de gamba durant un parell de minuts.Tot seguit, obriu les cloïsses al vapor.Finalment, afegiu les gambes i les cloïsses a la cassola i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més.I ja per acabar, emplateu els fideus amb les gambes i les cloïsses i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.
Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi el pebrot, la ceba i el porro, tot tallat a dauets i deixeu-ho sofregir una estona. Quan les verdures estiguin rosses, poseu-hi la tomata ratllada i deixeu-ho sofregir uns minuts més.A continuació, afegiu-hi els fideus i remeneu-los bé fins que estiguin ben dauradets. Seguidament, cobriu-ho tot amb el brou de pollastre calent i deixeu-ho coure tot junt i amb la cassola tapada durant uns 10 minuts.Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli i un gra d'all laminat salteu les cues de gamba durant un parell de minuts.Tot seguit, obriu les cloïsses al vapor.Finalment, afegiu les gambes i les cloïsses a la cassola i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més.I ja per acabar, emplateu els fideus amb les gambes i les cloïsses i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.