Crestes de gamba

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les gambes són riques en fòsfor, mineral imprescindible per al bon manteniment dels ossos i les dents.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 20 fulls de pasta wonton 

    300 g gamba 

    2 grans d'all 

    1 bitxo fresc 

    Salsa agredolça 

    Oli de sèsam 

    Oli OVE 

    Cibulet 

    Julivert 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Ratllem els alls i els posem en un bol juntament amb una cullerada d'oli de sèsam i bitxo fresc tallat a una mida ben menuda. Hi afegim una mica de cibulet i julivert tallats menuts. Hi afegim una mica de sal i les gambes, i ho barregem. Ho deixem marinar durant cinc minuts.
  2. Posem dues gambes marinades al centre de cada full de la pasta wonton i els tanquem plegant-los sobre si mateixos amb forma de triangle, mullant les puntes amb una mica d'aigua.
  3. Les fregim amb abundant oli d'oliva i les emplatem acompanyades d'un bol amb una mica de salsa agredolça.
Anar al contingut