Cebiche de burrata

INGREDIENTS

  • 2 burrates

    1 ceba de Figueres

    1 cogombre

    1 pebrot verd

    1 pebrot vermell

    1 bitxo fresc

    1 carbassó

    1 api o api-rave

    mig got de llet de coco

    1 tomàquet de pera

    1 llima

    coriandre

    alfàbrega

    1 tomàquet de penjar

    fonoll marí

    oli d'oliva verge extra

    sal

PREPARACIÓ

Tallem a trossos petits el tomàquet de pera, la ceba de Figueres, el cogombre, el pebrot verd, el vermell, el bitxo fresc, el carbassó i l'api (o api-rave).

Ratllem el tomàquet de penjar i el colem fins que ens quedi com un suc. Un cop fet, el barrejarem amb l'oli d'oliva per fer-ne una vinagreta. També hi afegirem la llet de coco, el suc d'una llima i hi afegirem sal fins que trobem l'equilibri d'acidesa.

Barregem la vinagreta amb les verdures i ho deixem marinar uns 5 minuts.

Tallem el coriandre i l'alfàbrega.

Muntem el plat: primer fem un llit de verdures, hi posem la burrata, més verdures, les herbes fresques i el fonoll marí. Ho rectifiquem de sal.

Anar al contingut