Cebiche de burrata
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
2 burrates
1 ceba de Figueres
1 cogombre
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 bitxo fresc
1 carbassó
1 api o api-rave
mig got de llet de coco
1 tomàquet de pera
1 llima
coriandre
alfàbrega
1 tomàquet de penjar
fonoll marí
oli d'oliva verge extra
sal
PREPARACIÓ
Tallem a trossos petits el tomàquet de pera, la ceba de Figueres, el cogombre, el pebrot verd, el vermell, el bitxo fresc, el carbassó i l'api (o api-rave).
Ratllem el tomàquet de penjar i el colem fins que ens quedi com un suc. Un cop fet, el barrejarem amb l'oli d'oliva per fer-ne una vinagreta. També hi afegirem la llet de coco, el suc d'una llima i hi afegirem sal fins que trobem l'equilibri d'acidesa.
Barregem la vinagreta amb les verdures i ho deixem marinar uns 5 minuts.
Tallem el coriandre i l'alfàbrega.
Muntem el plat: primer fem un llit de verdures, hi posem la burrata, més verdures, les herbes fresques i el fonoll marí. Ho rectifiquem de sal.