Batuts verds

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas i Carla Zaplana
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els batuts aporten més nutrients que els sucs, ja que en triturar els aliments es conserva tota la polpa de la fruita o de la verdura. Els batuts frescos, és a dir els acabats de fer, són una beguda amb moltes vitamines i minerals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • GREEN ENERGY

    INGREDIENTS

    1 plàtan


    1 poma granny


    dos grapats d'espinacs

    1 got d'aigua de coco

    Per a la cobertura

    te matcha en pols

    fulles d'espinacs

    maca

    trossets de plàtan

     

    ROUGE PERFORMANCE

    INGREDIENTS

    1 remolatxa

    1 plàtan i mig

    1 tassa de llet d'ametlla (uns 250 ml)

    1⁄2 tassa de gerds


    un grapat d'espinacs

    un trosset d'arrel de cúrcuma

    1 cullerada de llavors de cànem

     

    Per a la cobertura

    llavors de cànem

    gerds

    mores

    nabius

     

    TROPICANA

    INGREDIENTS

    1 taronja

    1 pastanaga

    1⁄2 mango

    1⁄2 cogombre

    1⁄4 llima


    1⁄2 tassa d'aigua mineral (uns 125 ml)

     

    Per a la cobertura

    lúcuma en pols

    làmines de mango

    ratlladura de pell de llima

     

PREPARACIÓ

GREEN ENERGY

  1. Rentem els espinacs, en traiem les tiges i els afegim a la batedora juntament amb una mica d'aigua de coco. Ho batem uns segons.
  2. Rentem la poma, en traiem el cor i la tallem a vuitens, per facilitar la feina a la batedora. Tallem el plàtan i l'afegim a la batedora juntament amb la poma. Acabem d'afegir-hi l'aigua de coco que ens ha sobrat d'abans i ho tornem a batre tot fins que aconseguim una textura fina de batut. Si veiem que ens hi falta aigua de coco, n'hi afegim més, segons si ho volem més o menys líquid.
  3. Ho servim en un got i ho guarnim amb mitja culleradeta de maca, mitja culleradeta de te matcha en pols, una fulla d'espinac i uns trossets de plàtan per sobre.

ROUGE PERFORMANCE

  1. Rentem la remolatxa, en traiem les puntes i la tallem a daus. Rentem els espinacs i en traiem les tiges. Posem a la batedora els espinacs, la remolatxa i una part de la beguda d'ametlla. Ho batem uns segons.
  2. Pelem el plàtan i el tallem. L'afegim a la batedora juntament amb una desena de gerds, un parell de trossets de cúrcuma, una cullerada de llavors de cànem i la resta de beguda d'ametlla. Ho trossegem tot a la batedora el temps que calgui per aconseguir una consistència fina.
  3. Ho servim en un got i ho guarnim amb una mica de fruita silvestre com ara nabius, gerds o mores, mitja culleradeta de llavors de cànem i una mica de cúrcuma picada per sobre.

TROPICANA

  1. Netegem la pastanaga, en traiem les puntes i la tallem a trossos per facilitar la feina a la batedora. Pelem mig cogombre, el tallem també a trossos i l'afegim a la batedora. Hi aboquem una part de l'aigua mineral i ho batem.
  2. Tallem la taronja i la mitja llima pelades prèviament, i les posem a la batedora. També hi afegim mig mango i ho tornem a batre amb la resta d'aigua fins que quedi una consistència fina.
  3. Ho servim en un got, hi ratllem per damunt la pell de la llima que ens ha sobrat, i ho acabem de guarnir amb làmines de mango i una cullerada de lúcuma en pols.

 

 

Anar al contingut