Mònica Terribas amb  Xavier Domènech
Mònica Terribas amb Xavier Domènech

Xavier Domènech, diputat d'En Comú Podem al Congrés, s'ofereix per pilotar, des de dins, el nou partit de confluència d'esquerres

Domènech també ha insinuat a "El matí de Catalunya Ràdio" que, en aquest nou espai que preparen els comuns, voldrien alguna cara nova de cartell electoral

Xavier Domènech, a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, s'ha posat ell mateix d'exemple i ha afegit que posar un perfecte desconegut de candidat d'aquesta nova formació pot ser un revulsiu.

El diputat ha dit: "Un dels grans hàndicaps que es posava a En Comú Podem era la meva candidatura, en la mesura que jo era una cara desconeguda i recordo que això es deia que seria un 'Polònia' bastant divertit, que feia, precisament, un esquetx sobre això dient: 'A aquest tio no el coneix ni Déu, això és un desastre, etc." Al cap d'un any sembla que això ja no és un problema. Ho dic perquè jo crec que és bo que això passi. Que apareguin noves cares que aportin noves tonalitats de discurs i això representa millor la pluralitat de l'espai polítics i del país."

Xavier Domènech ha afegit: "Si és una qüestió de lideratge, el puc assumir. De fet, jo ara el que estic fent és un procés d'acompanyament en la construcció d'aquest espai polític i això es pot encarnar després en una assumpció de responsabilitats en el propi espai. En aquest sentit, sí. També dic que crec que és bo que en aquest procés hi apareguin noves cares. Tant en aquest procés com en les properes conteses electorals,  perquè en la mesura que siguem capaços d'expressar la pluralitat en els lideratges representarem també molt millor la pluralitat de la gent que s'està constituint en aquest nou espai polític."

Si voleu escoltar tota l'entrevista amb Xavier Domènech,  cliqueu aquí.

 

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

Anar al contingut