Thierry Henry: "Ara com ara no em plantejo marxar [del Barça] i espero que això no canviï"

En una entrevista en exclusiva al programa "Els millors anys de la nostra vida", de Catalunya Ràdio, el davanter del Futbol Club Barcelona Thierry Henry ha afirmat que a hores d'ara no pensa a marxar del club aprofitant el mercat d'hivern.

En declaracions al programa que dirigeix Bernat Soler, Henry ha afirmat: "Ara com ara, no em plantejo marxar, i espero que això no canviï, tot i que no hi penso. No ho sé. A la vida, a vegades passen coses que no pensaves. Tampoc pensava que marxaria de l'Arsenal i mira on sóc ara".
Henry, que no es penedeix d'haver fitxat pel Barça, ha acceptat les crítiques que li han fet pel seu joc: "Encara no he guanyat res amb l'equip." El jugador parla amb claredat: "Al Barça s'han de guanyar títols totes les temporades i fa dues temporades que no en guanyem cap. Per això, entenc que la gent ens exigeixi tant". Henry confessa que li agradaria més jugar de davanter centre, però assenyala que, si el míster el vol a la banda, "no hi ha cap problema".
Recordant quan va arribar a Barcelona, ha dit: "El meu fitxatge no va ser en el moment just perquè estava lesionat". Per això, ara pensa que potser li hauria anat bé fer un temps de repòs: "Vaig parlar amb Rijkaard i em va dir que Ronaldinho no estava en el millor moment. Em va preguntar si podia jugar. I jo no volia estar tres mesos parat quan tot just acabava d'arribar al club. Segurament, pel meu cos, hauria hagut de dir que no. Havia estat sis mesos de baixa. No em va obligar ningú i va ser culpa meva pel fet de voler jugar."
Durant l'entrevista, el davanter també ha revelat que Cesc Fàbregas sempre li va insistir que havia de jugar amb el Barça i ha aclarit que després de la final de la Champions de París "no era el moment" de fitxar pel club blaugrana. Segons ell, llavors "no podia deixar l'Arsenal perquè els joves encara no estaven preparats". Amb tot, ha apuntat que si el resultat hagués estat diferent i haguessin guanyat la Lliga de Campions, la seva decisió "hauria estat una altra; però mai en cas de derrota".
Thierry Henry s'ha referit al cas de Ronaldinho i ha remarcat que el brasiler "va donar molt al Barça i el Barça també li va donar molt". Precisament per això, ha criticat que en el moment en què va disminuir el seu rendiment "la gent el va deixar i això li va fer mal". "No costava gens ajudar-lo", ha sentenciat.
Finalment, ha parlat de la seva vida, una vida que és a Londres, on hi ha la seva filla, però també a Barcelona. "Només penso en ella, però també tinc una altra vida. Penses en ella, i és normal, però no t'afecta perquè has de fer la teva feina."
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut