Ada Hegerberg
Ada Hegerberg
Demà, a les 22.35

Ricard Ustrell parla del futbol femení, a "Quatre gats"

Demà, dijous 5 de març, a les 22.35, TV3 emetrà un nou capítol de la tercera temporada de "Quatre gats", el programa dirigit i presentat per Ricard Ustrell. En aquesta ocasió i en el marc de la setmana de les dones de TV3 i Catalunya Ràdio, el periodista de Sabadell parlarà del futbol femení.

Aquest nou episodi de "Quatre gats" explica com, en els darrers anys, el futbol femení ha anat guanyant seguidors i rellevància mediàtica, acompanyat d'un augment de la consciència feminista de la ciutadania. Tot i això, les condicions materials són molt lluny de les del futbol masculí. És a dir, encara hi ha molt de camp per córrer.

El programa coneixerà la pilota d'or i jugadora de l'Olympique de Lió, Ada Hegerberg, i la jugadora del Barça Jennifer Hermoso. I parlarà de les condicions laborals i econòmiques de les jugadores de futbol femení amb l'advocada Mar Mas, que va acompanyar la vaga de jugadores.

"Quatre gats" també fixarà la mirada en l'esport de base i en les noves jugadors joves que despunten. I abordarà la responsabilitat dels mitjans de comunicació amb els periodistes David Menayo i Natàlia Arroyo.

"Quatre gats" és un format televisiu de 50 minuts, dirigit i presentat per Ricard Ustrell, que combina l'entrevista i el reportatge, en què el periodista s'endinsa en la trajectòria i pensament d'un personatge o en una temàtica social d'interès general. És una producció de TV3 amb la col·laboració de La Manchester.

Enllaç a la nota de premsa:

tv3.cat/quatregats
Instagram.com/quatregatstv3
twitter.com/quatregatstv3

tv3.cat/somdones
#SomDones

Anar al contingut