Nou jurat a la tercera edició d'"Oh happy day"

Chenoa, Roger Coma i Daniel Anglès s'incorporaran al concurs de corals i grups vocals que presentarà, una vegada més, Eduard Farelo

Aquesta tardor, la tercera edició d'"Oh Happy Day" arribarà carregada de novetats. La primera és el seu jurat, que es renova totalment i es redueix a tres components.

La cantant Chenoa és una solista d'èxit i llarga trajectòria, amb 6 discos editats i gires per Espanya i l'Amèrica Llatina. La popularitat de Chenoa va començar el 2001, quan va ser una de les finalistes de la primera edició d'"Operación triunfo".

L'actor Roger Coma és un rostre molt popular per als espectadors de TV3, que l'han vist en ficcions com ara "El crac", "Les veus del Pamano", "Gran nord", "Porca misèria","Majoria absoluta" o "Jet lag". Coma està preparant actualment la segona temporada de la web-sèrie "Les coses grans".

La tercera i última incorporació al jurat de l'"Oh Happy Day" és Daniel Anglès. Vinculat professionalment als musicals des dels 18 anys, compagina la seva carrera com a cantant i actor amb la direcció tant de grans produccions internacionals com de petit format. Actualment prepara Mamma Mia! i Rent, i la publicació del seu cd "Punto de Rocío". Dirigeix l'escola d'Arts Escèniques Aules.

tv3.cat/happy