Àlex Gorina.
Àlex Gorina.
DIVENDRES, A LA 1.00

"La finestra indiscreta" viu les últimes hores del Festival de Canes

Divendres, 24 de maig, a la 1.00, "La finestra indiscreta", amb Àlex Gorina, s'emetrà des de Canes, poques hores abans de saber els guanyadors de la 72a edició del certamen.

"La finestra indiscreta", el programa més veterà de Catalunya Ràdio, amb Àlex Gorina, es transmetrà demà, 24 de maig, a la 1.00, des del Festival de Canes, des d'on farà un ampli repàs de com ha anat la 72a edició del certamen, que es clourà el dissabte 25 de maig.

El director Pedro Almodóvar i els actors Penélope Cruz i Antonio Banderas parlaran de "Dolor y glòria", una de les pel·lícules que poden optar a la Palma d'Or d'aquesta edició. També passaran pel programa el director Quentin Tarantino i els actors Brad Pitt i Leonardo DiCaprio, que han presentat el film "Once upon a time in Hollywood" i el director Albert Serra, que parlarà de "Liberté", la pel·lícula més radical que ha dirigit. I com passa en cada edició abans de la cloenda del festival, el programa farà la travessa sobre els films candidats a guanyar la Palma d'Or.

I deixant de banda Canes, Gorina entrevistarà també la directora suïssa Bàrbara Miller, que presenta el film documental "Placer femenino"; la secció "Dones de cine" parlarà de com el cinema ha retratat la sexualitat femenina, i la "Tertúlia indiscreta" serà amb el crític Guillem F. Marí.

"La finestra indiscreta" s'emet els divendres d'1.00 a 3.00 de la matinada.

 

catradio.cat/finestra

twitter.com/finestra

facebook.com/finestra

catradio/audiovisual

 

Anar al contingut