Maria Arnal i Marcel Bagés.
Maria Arnal i Marcel Bagés.

iCat emetrà el concert de Maria Arnal i Marcel Bagés des del Palau de la Música

Dijous, 18 d'octubre, la parella artística formada per Maria Arnal i Marcel Bagés tanquen l'exitosa gira "45 cerebros y 1 corazón", al Palau de la Música, a les 21.00, en un concert que iCat emetrà en directe.

El programa "Independents", amb Josep Martín, s'emetrà a les 19.00, també des del Palau de la Música.

iCat, l'emissora musical i cultural de Catalunya Ràdio, emetrà demà el programa "Independents", amb Josep Martín, a les 19.00, en directe des del Palau de la Música Catalana, amb motiu del concert de Maria Arnal i Marcel Bagés, que tanca la gira "45 cerebros y 1 corazón", que van iniciar el 2017 i que demà marcarà l'inici de la sisena edició del Festival Músiques Sensibles.

Després d'una gira de vertigen i de triomfar arreu de l'Estat, Josep Martín parlarà amb Maria Arnal i Marcel Bagés de l'èxit del seu primer treball discogràfic i del concert de demà, que iCat transmetrà en directe a partir de les 21.00.

Amb l'únic ús de la veu i la guitarra, la parella artística que formen Arnal i Bagés és un dels fenòmens musicals del moment i han estat capaços de reivindicar la música popular amb cançons que s'han convertit gairebé en himnes, com "Canción total" o "Tú que vienes a rondarme".

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram.com/icatfm

 

 

Anar al contingut