En Claudi, viu o mort? "La Riera" comença l'any amb incògnites per resoldre

El proper dilluns, 9 de gener, a les 15.50, arrenca el primer capítol del 2017 de "La Riera", la sèrie de TV3 que lidera l'audiència de les sobretaules. A l'últim capítol abans de l'aturada nadalenca, la festa que en Claudi havia muntat per celebrar la firma del projecte de Can Sureda va acabar amb dos trets. Ara és el moment de descobrir que la víctima va ser en Claudi i s'inicia una etapa on s'haurà d'esbrinar qui és el culpable. No serà fàcil, perquè ha col·leccionat molts enemics al llarg de la seva vida.

La Lídia és la primera que arriba a casa d'en Claudi, se'l troba estirat al llit, ple de sang, i avisa a la policia.

Comencen les investigacions, a càrrec de la nova inspectora de policia, Rebeca Segarra. La Mercè és la primera a mentir, ja que assegura a la policia que la seva relació amb en Claudi era excel·lent.

Malgrat l'esgarrifós succés, la vida continua i Can Riera no tanca les portes. La Maribel els demana a tots que es posin les piles. Com és natural, a la Susi li cau el món a sobre. L'Imma fa prometre a la Maribel que es mirarà amb bons ulls la carta d'en Sergi. Ella ho fa, però no hi veu res que es pugui aprofitar.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify