La relació del Vicenç i l'Helena ja és pública.
La relació del Vicenç i l'Helena ja és pública.
Divendres 25 de maig, a les 15.50.

El Vicenç i l'Helena al descobert, a "Com si fos ahir"

Demà, divendres 25 de maig, a les 15.50, TV3 emetrà un nou capítol, el 164, de "Com si fos ahir", la sèrie que lidera l'audiència de la sobretaula. El Vicenç i l'Helena, després del terratrèmol que hi va haver a la festa d'aniversari de l'Alba, ja no cal que s'amaguin.

El Manel pren partit per la seva àvia i es rebel·la contra el Vicenç. Va a l'hotel a veure el seu avi i a dir-li absolutament de tot, sense que en Vicenç pugui fer-se escoltar. Més tard, en Vicenç i l'Helena coincideixen amb en Marcos i la Roser.

La Sílvia no ha superat el que va descobrir ahir i es presenta a casa de l'Eva. Carrega contra ella per haver-se embolicat amb el Litus. Els seus arguments de dona gelosa fan sospitar a l'Eva que hi va haver alguna cosa entre els seus amics.

La Marta fa xantatge emocional a l'Andreu i li envia missatges dient que està fatal. Menteix. És en un balneari la mar de relaxada, però el cas és que aconsegueix fer patir l'Andreu, que intenta contactar amb ella, però ara és ella qui no contesta les trucades.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut