El Super3, amb més propostes divulgatives i de participació dels súpers: estem a casa, estem amb tu!

Coincidint amb el tancament dels centres escolars i amb l'inici de l'aïllament domiciliari dels nens i nenes, el canal Super3 ha preparat una programació especial que combina les sèries d'animació habituals, programes divulgatius i d'entreteniment de producció pròpia i propostes de participació directa dels súpers, perquè plantegin els seus dubtes sobre la crisi de coronavirus o expliquin com estan passant el període de confinament a casa.

A partir d'avui, el canal Super3, en emissió conjunta per Esport3, ha modificat la programació habitual per oferir als súpers que són a casa durant tot el dia una oferta molt més àmplia de continguts. A més de les sèries habituals del canal, l'espai informatiu "InfoK" es podrà veure en quatre franges diferents, i es potencien els continguts divulgatius, amb l'emissió, per exemple, del programa de ciència "Dinàmiks" i de la sèrie documental "Camins per anar a l'escola". Així mateix, els súpers també seran els protagonistes del canal, ja que podran participar en espais com l'"Explica'ns les coses" de l'"InfoK" o en les "Superpropostes d'estar per casa".

 

InfoK

A partir de demà, dimarts, l'espai "InfoK", editat i presentat per Laia Servera, es podrà veure quatre vegades al dia: a les 10.00, a les 13.30, a les 19.30 i a les 20.30. Així mateix, l'informatiu infantil estarà disponible al web Super3.cat, a l'app de video Super3 i a la televisió connectada.

Com és habitual, l'"InfoK" farà un seguiment diari de l'actualitat, sempre explicada de manera rigorosa i didàctica a través de grafisme. A més, ha engegat l'espai "Explica'ns les coses" a la pàgina web, dedicat a recollir tots els dubtes o preguntes que nenes i nens vulguin enviar. Al llarg de la setmana, el programa s'anirà posant en contacte amb experts de cada una de les matèries consultades perquè responguin totes aquestes qüestions. L'espai "Explica'ns les coses" ja és el canal de comunicació directa entre l'"InfoK" i els seus seguidors, però ara se centrarà en la situació de crisi pel coronavirus. Els "infokaires" també podran enviar-hi vídeos i fotografies on expliquin o ensenyin què fan a casa durant el període de confinament. Tot plegat s'anirà mostrant, també, a l'informatiu que, com sempre, té l'objectiu de donar veu als més petits.

L'"InfoK" s'ha convertit en el referent informatiu dels nens i les famílies des que va començar la crisi del coronavirus. El seu especial sobre el virus, el 26 de febrer, ja s'ha convertit en el vídeo més vist de l'any en les plataformes d'internet del Super3 i acumula més de 70.000 reproduccions. També és el vídeo que ha tingut més usuaris des del gener del 2019.

El programa informatiu del Super3 està batent tots els rècords aquest 2020. En una setmana, els seus programes han sumat més de 107.000 reproduccions, pràcticament les mateixes que va aconseguir el gener d'aquest any i només 30.000 menys que les del febrer. L'"InfoK" és el segon programa més vist a la carta de la setmana en tota la CCMA i fa el seu propi rècord històric setmanal, amb més de 107.500 reproduccions, a més de situar dos vídeos entre els deu més vistos a la carta (en tota la CCMA). 

 

Superpropostes d'estar per casa

A més de l'"InfoK", altres programes infantils han doblat l'audiència digital respecte a la setmana anterior, com "Una mà de contes", que ha passat de 4.000 usuaris a 9.000 en una setmana, "Manduka" o "Wowzzy Baboom". Els contes, la cuina i la màgia s'han convertit en bons aliats per afrontar les hores de tancament dels nens a casa.

El Super3 va estrenar les "Superpropostes d'estar per casa" amb idees per fer receptes fàcils de cuina, llegir i enviar recomanacions de llibres a Super3.cat, fer manualitats, coreografies, visitar webs científiques o  fer creacions artístiques emprant el menjar com a matèria base, de la mà del programa "Manduka". De moment, les primeres propostes ha tingut una bona acollida i s'han situat entre els deu vídeos més vistos del canal.

També, des del digital del Super3, s'està preparant una nova línia de contingut relacionada amb l'aprenentatge. Els més petits són curiosos per naturalesa i, per aquest motiu, el canal treballa en un format que expliqui qüestions relacionades amb la ciència, els animals, la música o la història, entre altres matèries. Sempre amb el llenguatge del Super3 i respectant els valors que transmet el canal infantil.

 

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

 

Anar al contingut