Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Toni Comín, candidat de Lliures per Europa a les eleccions europees

Demà, dijous, 23 de maig, a partir de les 9.30, a "El matí de Catalunya Ràdio", Mònica Terribas entrevistarà Toni Comín, candidat de la llista Lliures per Europa (Junts per Catalunya) a les eleccions europees, des de Londres.

Abans, a partir de les 8.35, el programa farà un repàs pel territori de les expectatives creades per les eleccions municipals, amb els corresponsals de Catalunya Ràdio.

A partir de les 9.05, la tertúlia amb Isabel Vallet, exdiputada de la CUP; Antoni Gelonch, exsecretari general dels Departaments d'Ensenyament i Sanitat; Sara Jaurrieta, professora d'Economia de la UAB i exregidora del PSC; Ernest Benach, expresident del Parlament; Fernando Sánchez Costa, exdiputat del PPC, i Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla.

Entrevistes als actors Jordi Bosch i Marc Rius, i al director Iván Morales

A partir de les 11.05, "El galliner", amb Àlex Gorina, des de Canes; Alfons Gorina i Núria Marín. La secció inclourà les entrevistes a Jordi Bosch, actor protagonista de "La partida d'escacs", i a Iván Morales, director de l'obra de Stefan Zweig que es representa al Teatre Romea de Barcelona. A continuació, entrevista a Marc Rius, actor de La Calòrica que representa l'obra "Els ocells", basada en l'obra d'Aristòfanes, a la Sala Beckett del Poblenou.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio
facebook.com/elmaticatradio
twitter.com/maticatradio
instagram.com/maticatradio
youtube.com/maticatradio
telegram.me/maticatradio
spotify.com/maticatradio

Anar al contingut