Víctor Tomàs, Joan Ramon Vallvé i Mireia Vicente
Víctor Tomàs, Joan Ramon Vallvé i Mireia Vicente
Dijous, a les 20.45

El Barça es juga el primer grup de la Champions d'handbol contra el Montpeller, a Esport3

Demà, a partir de les 20.45, Esport3 emetrà el partit de l'última jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions d'handbol entre el Barça i el Montpeller, des del Palau Blaugrana

Els blaugranes lideren el grup i una victòria contra el conjunt occità els garantiria el primer lloc de la classificació final.

Els altres dos aspirants a finalitzar en aquest primer lloc del grup, el Magdeburg i el Veszprém, s'enfronten a la pista dels hongaresos. Qualsevol combinació de resultats entre aquests dos partits, fins i tot amb una possible derrota blaugrana contra el Montpeller, l'equip de Carlos Ortega es mantindria entre els dos primers i aniria directament a l'eliminatòria de quarts de final, sense haver de disputar els vuitens.

El Montpeller per la seva banda ocupa la quarta plaça del grup amb només un punt d'avantatge sobre el GOG danès, que podria acabar-lo superant.

El Barça va arrencar aquesta fase regular de la Champions a Montpeller on es va imposar per 25 a 30 amb una molt bona actuació de Dika Mem i del porter Emil Nielsen. El partit suposarà s l'últim cop que Patrice Canayer visitarà el Palau com a tècnic del conjunt occità. Aquesta temporada tanca dues dècades a la banqueta del Montpeller HB amb nombrosos enfrontaments contra el conjunt barcelonista, tant a la Champions com a la desapareguda Lliga del Pirineus.

Els comentaris seran de Joan Ramon Vallvé i de l'excapità blaugrana Víctor Tomàs. A peu de pista, Mireia Vicente s'encarregarà de buscar l'opinió i les reaccions de tots els protagonistes.

esport3.cat

Anar al contingut