Catalunya Informació oferirà un resum diari de les campanyes electorals de Galícia i el País Basc

Catalunya Informació cobrirà les campanyes electorals de Galícia i el País Basc. A partir de dilluns, a les 9 del vespre, l'emissora farà un resum de l'actualitat diària dels comicis, amb entrevistes als caps de llista dels principals partits

Catalunya Informació seguirà molt atentament el desenvolupament de la campanya electoral a Galícia i Euskadi i cada vespre farà un seguiment de la jornada electoral. El primer especial informatiu serà aquesta mitjanit, moment d'inici de la campanya i, a partir de dilluns, cada dia, a les 9 del vespre, just després dels titulars informatius, l'emissora oferirà un resum de l'actualitat diària dels comicis bascos i gallecs.
Aquest resum especial començarà cada dia amb una entrevista a un representant de les principals formacions que concorren tant a les eleccions basques com a les gallegues. Seran polítics de primera fila, la majoria candidats i caps de llista, que tractaran de la realitat econòmica, política i social de les dues comunitats.
A partir d'un quart de deu començarà el resum pròpiament dit, amb les cròniques dels enviats especials a Euskadi i a Galícia.
El dia de les eleccions, l'1 de març, Catalunya Informació oferirà un especial que començarà a les 8 del vespre amb les dades d'una enquesta encarregada especialment per avançar les estimacions a peu d'urna. Hi haurà també una roda de connexions amb els corresponsals i enviats especials de Catalunya Ràdio desplaçats a Galícia i al País Basc. El programa, presentat per Kilian Sebrià i Marta Romagosa, s'allargarà fins a les 11 de la nit i podrà oferir els resultats oficials de tots dos comicis.
Anar al contingut