Reial Madrid-Barça
Reial Madrid-Barça
Diumenge

Ampli seguiment del partit entre el Reial Madrid i el Barça, a Esport3 i Catalunya Ràdio

Diumenge, a les 21.00 es jugarà al Santiago Bernabéu el clàssic entre el Reial Madrid i el Barça. Són tres punts vitals per al lideratge, ara en mans dels blaugrana. Esport3 emetrà una programació especial des de les 19.50, i Catalunya Ràdio en farà un ampli seguiment a tots els espais esportius, i a partir de les 20.00 començarà "La TdT"

Esport3 té preparada una programació especial per diumenge, amb motiu del partit de la Lliga que jugaran el Reial Madrid i el Barça al Santiago Bernabéu. Un clàssic que arriba en un moment clau en què els blaugrana són líders, amb només dos punts d'avantatge sobre els blancs.

A les 19.50 començarà un "Esport Club" conduït per Xavi Valls, amb tota la prèvia del partit.

A les 21.00 serà el moment d'estrenar un nou "Minut a minut" amb l'estrena del MòbilTV, que els permetrà ser a molts punts del món de forma simultània per saber com viuen el clàssic persones conegudes.

Presentat per Francesc Garriga, l'acompanyarà Jordi Costa per analitzar el partit, Adrià Serra atent a les xarxes socials, Rocio Caso, periodista madridista, i Marc Mayola, pendent de l'analítica i dades del partit. Però, sobretot, es mouran pel món. Com viu el partit el jugador del PSG d'handbol Viran Morros? Des d'on el veurà la corresponsal de TV3 al Líban, Txell Feixas? I Ricard Ustrell, on serà seguint-lo? Com reaccionarà Siro López a cada gol de Messi?

Un reguitzell de col·laboradors d' "El club de la mitjanit", cares de la casa i persones conegudes els obriran les portes de casa seva per viure una estona de partit amb ells.

I a partit de les 23.00 serà el torn del "Gol a gol", amb el resum de les millors jugades, les declaracions dels protagonistes i una tertúlia, tot conduït per Xavi Valls.

Catalunya Ràdio

Avui, el "Tot costa" se centrarà en la prèvia del clàssic de diumenge, amb un programa especial amb la presència de bona part dels col·laboradors del programa i entrevistes relacionades amb el partit.

Demà el "Tot gira" emetrà les rodes de premsa de Quique Setién i Zinedine Zidane. També conversaran amb el seleccionador català i exjugador blaugrana, Gerard López. I a la tertúlia VAR, se centraran en el partit amb Joanjo Pallàs, Pere Escobar i Edu Polo.

I diumenge conversaran amb Ricard Torquemada, director de "LaTdT", i el cap d'esports del diari El Mundo a Madrid, Orfeo Suárez. I a la secció "Snack Barça" de Lluís Canut, s'hi sumarà el periodista Siro López.

Serà a partir de les 20.00 quan agafarà el relleu "La TdT", amb Ricard Torquemada i Bernat Soler al capdavant de tot l'equip que faran la prèvia, la transmissió i el postpartit.

esport3.cat

catradio.cat

Anar al contingut