"Acció política" entrevista la portaveu del grup parlamentari del PSC-Units per Avançar, Eva Granados

Demà, dissabte, a les 10.10, "Acció política" abordarà els primers passos del govern que, entre altres qüestions, ha anunciat la restitució de les delegacions de la Generalitat a l'exterior i el Diplocat.

En el programa, a més, s'entrevistarà la portaveu del grup parlamentari del PSC-Units per Avançar, Eva Granados. Entre altres qüestions, parlarà de la preparació de la trobada entre el president de la Generalitat, Quim Torra, i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Granados confia que la reunió serveixi per trobar vies de solució al conflicte entre Catalunya i Espanya. Durant l'entrevista, Granados també defensarà l'exigència de Pedro Sánchez amb els seus ministres, després de la dimissió del ministre de Cultura, Màxim Huerta, per haver comès frau fiscal fa uns quants anys.

Per últim, "Acció política" es fixarà en la figura del president Tarradellas. Repassarà la seva trajectòria a través de l'últim llibre de memòries editat: "Tarradellas, el guardià de la memòria". Un viatge polític per l'exili i per la documentació que ell mateix va decidir arxivar a Poblet.

tv3.cat/accio-politica

facebook.com/AccioPoliticaTV3

twitter.com/Accio_Politica

#AccióPolíticaTV3

Anar al contingut