Londres

Michael Jackson retorna als escenaris amb 10 concerts al juliol a Londres

Els escàndols per suposats casos de pederàstia, amb un judici al 2005, i els rumors sobre la seva salut van fer que Michael Jackson desaparegués de la vida pública. El rei del pop ha decidit tornar a pujar a un escenari. No ho feia des del 2006, amb motiu dels World Music Awards. Jackson oferirà 10 concerts a la sala londinenca O2 Arena el pròxim més de juliol. L'expectació és màxima entre els seus fans, que esperen amb candeletes saber les dates dels concerts per llançar-se a comprar les entrades.

Actualitzat
Feia 12 anys que Michael Jackson no feia una gira. Pòsters al metro i als autobusos de Londres anuncien el retorn del cantant, que al llarg de la seva carrera ha venut 750 milions de còpies.

Per cadascun d'aquests 10 concerts, Jackson es podria embutxacar 2 milions d'euros, diners que l'ajudaran a fer front als seus deutes.

No és la primera vegada que un cantant ofereix diversos concerts seguits al O2 arena. Prince va actuar 21 cops seguits el 2007. Britney Spears farà al mateix i oferirà 8 concerts al juny.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut