Tenis

Rafa Nadal guanya Nicolás Almagro (6-4 i 6-3) i suma el seu vuitè Trofeu Comte de Godó

Rafael Nadal ha guanyat per vuitena vegada l'Open Banc Sabadell Trofeu Comte de Godó després de derrotar a la final el murcià Nicolás Almagro per 6 a 4 i 6 a 3. Almagro va plantar cara en el primer set, en què va arribar a dominar per 3 a 0, però amb un trencament al desè joc Rafa Nadal es va emportar la primera mànega. Al segon set, Nadal en va tenir prou amb un trencament de servei al quart joc per guanyar en la primera pilota de partit la final. Amb aquesta victòria, Nadal confirma el seu absolut domini en la tradicional cita barcelonina.

Actualitzat
Rafael Nadal ha guanyat per vuitena vegada l'Open Banc Sabadell Trofeu Comte de Godó després de derrotar a la final el murcià Nicolás Almagro per 6 a 4 i 6 a 3. Almagro va plantar cara en el primer set, en què va arribar a dominar per 3 a 0, però amb un trencament al desè joc Rafa Nadal es va emportar la primera mànega. Al segon set, Nadal en va tenir prou amb un trencament de servei al quart joc per guanyar a la primera pilota de partit la final. Finalment aquest diumenge la pluja va respectar la competició i es va poder celebrar la gran final del torneig.

Amb aquesta victòria, Nadal confirma el seu absolut domini en la tradicional cita barcelonina i, un cop més, va derrotar Almagro. Els dos finalistes s'han enfrontat entre ells deu vegades, sempre amb victòria per al mallorquí. Rafa Nadal no perd un partit a Barcelona des del 2004, quan va caure en segona ronda contra Àlex Corretja. Nadal confirma les bones sensacions després de tornar de la seva lesió i s'emporta un altre Masters 500 de l'ATP.

A les semifinals, Nadal va guanyar el canadenc Milos Raonic (6-4 i 6-0), i Almagro, per la seva banda, va derrotar Philipp Kohlschreiber (6-2 i 6-1).
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut