Jordi Pujol, durant la seva participació en el míting de CiU a Granollers
Pujol en un míting de CiU a Granollers, l'any 2012
Granollers

Pujol compara els atacs i calúmnies contra Mas amb els que va rebre ell amb el "cas Banca Catalana"

Actualitzat
L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha comparat els atacs i calúmnies contra Artur Mas amb els que va rebre ell amb el "cas Banca Catalana", que es va traduir en una majoria abosluta de CiU el 1984.

Pujol, que ha participat per sorpresa al míting de CiU a Granollers, ha assegurat que si els cal recórrer al joc brut és un bon senyal. "Alegreu-vos: si es veuen obligats a recórrer a aquestes armes, m'atreveixo a dir que Catalunya, i no només per mèrit de CiU, anem bé. Si ara realment ells pensessin que el 25 de novembre ens escombren i ens deixen a l'oposició subalterna i que farem el ridícul, això no ho farien", ha declarat Pujol.

El candidat de CiU, Artur Mas, ha lamentat de nou la reacció de la resta de partits polítics catalans i els ha adreçat aquest missatge: "Hi ha partits i líders que legítimament a mi em volen substituir i que preferirien que jo no fos el president de Catalunya després d'aquestes eleccions. Però una cosa és que em vulguin legítimanent substituir i una altra cosa molt diferent és que es posin als costat de tots aquells que em volen simplement destruir."

El portaveu parlamentari de CiU, Jordi Turull, s'ha referit a la campanya contra el president Mas en aquests termes: "Que sàpiguen les oligarquies aquestes espanyoles que s'han equivocat d'objectiu. Que ens deixin tranquils els nostres presidents. Quan no els afusellen, els intenten destruir mediàticament. Ja n'hi ha prou", ha sentenciat.
Anar al contingut