Barça

Yasmani Duk, el jugador bolivià que va donar el cop de colze a Neymar, li reclama ara que respecti més els seus rivals

Aquest dijous, Neymar va acabar el partit contra Bolívia amb un trau a la cella després d'un cop de colze. Duk, el jugador que li va donar el cop, li reclama ara que respecti més els rivals. Un debat, el del respecte, que sempre persegueix el brasiler

Actualitzat

Yasmani Duk, el jugador de Bolívia que va obrir la cella a Neymar en el partit contra el Brasil classificatori per al Mundial de Rússia la matinada de dijous a divendres, ha passat a l'atac contra el davanter del FC Barcelona reclamant-li més respecte envers els seus rivals.

El davanter centre dels New York Cosmos de la North American Soccer League ha explicat la jugada: "Vaig a treure-li la pilota perquè ell vol fer-me un túnel. Obro el braç just quan ell vol arrencar i abaixa el cap. No em vaig adonar del cop de colze". Duk, que diu que mai ha estat un jugador malintencionat, lamenta que l'acció s'ha produït amb una estrella mundial".

A partir d'aquí, però, Duk canvia el seu to. Comença dient que "això és futbol. A mi em van trencar el nas i no vaig dir res". I remata amb un discurs que ja comença a ser habitual dels rivals del davanter brasiler: "Quan guanyes 3 o 4 a 0 has de respectar els altres. Estaven guanyant. Per ser el millor del món, primer has de deixar de buscar tant el lluïment personal i començar a respectar els teus rivals".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut