Bàsquet

Xavi Pascual refusa l'etiqueta de favorits a la Copa, tot i que vol guanyar la tercera consecutiva

El Palau Sant Jordi es va posant a punt per a la Copa de bàsquet d'aquest cap de setmana. La competició comença dijous i el Barça Regal s'enfrontarà amb el Lucentum d'Alacant dijous. Aquest dimarts ha parlat el tècnic blaugrana, Xavi Pascual, que ha refusat l'etiqueta de favorit de la competició. Tot i això, l'entrenador del Barça ha reconegut que la possibilitat de guanyar la tercera Copa del Rei consecutiva, un fet inèdit fins ara, suposa un repte "apassionant" per al vigent campió d'una competició en la qual "no existeixen favorits, sinó partits de molt nivell".

Actualitzat
"Favorits? Segurament fa quinze dies no ho érem. Això és molt relatiu. No guanya el favorit, sinó el que ho fa millor en pista, té més equilibri i una mica més de sort. Al final s'acaba guanyant per petits detalls", ha assegurat Pascual.

Xavi Pascual ha valorat el rival Lucentum Alacant i què suposa enfrontar-se amb aquest equip als quarts. "Ens ha tocat en el sorteig l'equip més difícil de tots. Un equip que ho ha fet francament bé i ens posarà les coses molt complicades. Té bons tiradors, bon equilibri exterior-interior i, per tant, un primer partit que serà bastant difícil en un escenari nou".

El Barça afrontarà la Copa en un bon moment de forma, després de deu victòries consecutives, i amb la recuperació del seu millor home, Joan Carlos Navarro, que "està progressant adequadament" de les molèsties després del seu fasciïtis plantar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut